Bukó Andrea

Mit érdemes tudni a tréningről?

A neurofeedback egy kiegészítő eljárás

A neurofeedback nem helyettesíti bizonyos kórképeknél a pszichológust, orvost! Neurofeedback tréninget biztonságosan csak az arra kiképzett tréner tud nyújtani.

A tréningek ideje 45 perc (1 alkalom = 45 perc)

Fontos a tréningeket követő visszajelzést ezért az alkalmak előtt illetve után szánjatok néhány percet beszélgetésre!

Ajánlott alkalmak száma

Esetenként eltérő az ajánlott alkalmak száma azonban 20 alkalom mindenképpen ajánlott. Dr. Csiky Miklós pár évvel ezelőtt, egy személyes beszélgetésünk alkalmával azt javasolta (akkor még szülőként, ADD érintettség esetén), hogy legalább 30 alkalom legyen!

Többnyire figyelemzavar, ADHD és autizmus érintettség esetén keresnek fel a szülők, hogy segítséget kérjenek gyermekeikkel kapcsolatban, tehát leginkább gyermekekkel dolgozom, a helyszín / várószoba is gyermekbarát módon van kialakítva.

Természetesen nem kizáró ok, a felnőttekkel való munka sem, sőt sikert értem olyan problémák esetén 1-1 klienssel, akik pl. dadogással, figyelemzavarral, stresszkezeléssel kapcsolatban kerestek fel.

ILF neurofeedback módszerrel, Neuroamp® 2 csatornás készülékkel és a Cygnet ® software-rel dolgozom.

Az ILF módszertan nem igényel felmérést.

Az Ecser Neurofeedback a neurofeedback tréning kezdését személyes konzultációhoz köti, valamint anamnézis felvételre van szükség. Az anamnézis kérdőív kitöltése  digitális formában zajlik.

  • Konzultáció - 15.000 Ft / alkalom
  • Neurofeedback tréning - 15.000 Ft / alkalom
  • Neurofeedback tréning bérlet - 70.000 Ft / 10 alkalom érvényességi idő 1 hónap
  • Neurofeedback tréning bérlet - 68.000 Ft / 8 alkalom érvényességi idő 2 hónap

Ecser – Arany János utca 77.

+36 20 9212 204

Tölts ki az alábbi kérdőívet, ha

  • konzultációra szeretnél bejelentkezni és időpontot foglalni
  • vagy ha még nem vagy benne biztos, hogy szeretnél tréninget kezdeni, és még a konzultációs lehetőséget sem biztos, hogy igénybe veszed, de keresgélsz valami segítséged magad vagy gyermeked számára ezért még az információ keresgélés fázisában tartasz.

Jelen kérdőív kitöltése nem jár kötelezettséggel! A megadott adatok kizárólag a klienssel tervezett munka hatékonyságának monitorozására és kutatási célokra használható fel. Az adatok tárolása a GDPR szabályzatnak megfelelően történik.